J2US: Όλοι χειροκρότησαν τους νικητές εκτός από τη Φωτεινή Δάρρα – Τι συνέβη

January 3, 2023


Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, την οποία ενσαρκώνει ο Αντώνης Παπαηλίας (δείτε εδώ πως είναι χωρίς την μεταμφίεση) ήταν οι μεγάλοι νικητές του J2US, ένα ζευγάρι που θεωρήθηκε από πολλούς outsider, ωστόσο τα κατάφερε και κατέκτησε την πρώτη θέση.«Είμαστε στον αέρα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Νικητές είμαστε και τα 4 ζευγάρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το σηκώσαμε. Είναι …


Ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα, την οποία ενσαρκώνει ο Αντώνης Παπαηλίας (δείτε εδώ πως είναι χωρίς την μεταμφίεση) ήταν οι μεγάλοι νικητές του J2US, ένα ζευγάρι που θεωρήθηκε από πολλούς outsider, ωστόσο τα κατάφερε και κατέκτησε την πρώτη θέση.

«Είμαστε στον αέρα, δεν ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε. Νικητές είμαστε και τα 4 ζευγάρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που το σηκώσαμε. Είναι ένα απλό βραβείο που έχει συναισθηματική αξία, πάνω από όλα έγινε για καλό σκοπό. Ευχαριστούμε τον Νίκο Κοκλώνη για αυτό το ταξίδι, τους κριτές για τα πανέμορφα λόγια που δεχτήκαμε. Ευχόμαστε το 2023 να είναι πολύ καλύτερο από το 2022», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Λευτέρη μετά το τέλος του μουσικού σόου (δείτε εδώ το βίντεο).

Άξιο απορίας είναι μάλιστα πως όταν ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο ζευγάρι ήταν αυτό που νίκησε, όλοι οι υπόλοιποι φιναλίστ έσπευσαν να τους χειροκροτήσουν, εκτός από την Φωτεινή Δάρρα, που είχε διαρκώς τα χέρια της πίσω στην μέση της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.