Κατερίνα Καινούργιου σε Νίκο Μουτσινά: «Θυμάμαι πόσο πόνεσα για σένα»

May 2, 2023


Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά για το όνειρο που είχε δει την ημέρα που πέθανε η μητέρα του.«Θυμάμαι το πρωί που «έφυγε» η μαμά σου -γιατί δεν συνεργαζόμασταν μαζί-, ήξερα ότι είναι άρρωστη. Ήρθε η Ρόζα σπίτι να με βάψει γιατί είχαμε ένα γύρισμα και της λέω «Ρόζα είδα ένα πάρα πολύ κακό όνειρο, ότι μου έφευγαν τα δόντια». Με ρώτησε αν πόνεσα …


Καλεσμένη στο Καλό Μεσημεράκι, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά για το όνειρο που είχε δει την ημέρα που πέθανε η μητέρα του.

«Θυμάμαι το πρωί που «έφυγε» η μαμά σου -γιατί δεν συνεργαζόμασταν μαζί-, ήξερα ότι είναι άρρωστη. Ήρθε η Ρόζα σπίτι να με βάψει γιατί είχαμε ένα γύρισμα και της λέω «Ρόζα είδα ένα πάρα πολύ κακό όνειρο, ότι μου έφευγαν τα δόντια». Με ρώτησε αν πόνεσα και αν ήταν μπροστά ή πίσω, της είπα ότι πόνεσα και ήταν πίσω. Μου λέει «Θα στεναχωρηθείς πολύ για κάποιον που αγαπάς, αλλά δεν θα είναι δικός σου, αλλιώς θα ήταν τα μπροστινά». Μετά από 10 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και…», περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θυμάμαι πόσο πόνεσα για σένα, γιατί ήξερα πόσο δεμένος είσαι», συμπλήρωσε συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.