Κατερίνα Καινούργιου: «Πάγωσε» ο Νίκος Μουτσινάς με την ατάκα για την τηλεθέαση

May 2, 2023


Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για το στίγμα που θέλει να αφήσει στην τηλεόραση, ενώ έκανε και το αιχμηρό της σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης.«Θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά, δεν έχω ανάγκη να κάνω πολλά. Δεν είμαι ταλαντούχα, θεωρώ ότι οι ταλαντούχο…


Σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον Νίκο Μουτσινά. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για το στίγμα που θέλει να αφήσει στην τηλεόραση, ενώ έκανε και το αιχμηρό της σχόλιο για τα νούμερα τηλεθέασης.

«Θέλω να κάνω αυτό που κάνω καλά, δεν έχω ανάγκη να κάνω πολλά. Δεν είμαι ταλαντούχα, θεωρώ ότι οι ταλαντούχοι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι λίγοι και συγκεκριμένη. Εγώ είμαι απλά ένα κορίτσι που αγαπάω αυτό που κάνω, δούλεψα πολύ και είχα ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα. Δεν έχω καημό να κάνω για πολλά χρόνια τηλεόραση. Θέλω να με θυμάται ο κόσμος, επειδή είμαι ο εαυτός μου», εξομολογείται η Κατερίνα Καινούργιου.

«Προσπαθώ να εξελίσσομαι, να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Όσο το κάνω καλά, θα συνεχίσω να το κάνω», τονίζει στη συνέχεια.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για τα νούμερα τηλεθεάσης και το γεγονός ότι η ίδια επιμένει να τα αναδημοσιεύει μέσα από το Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε με νόημα, αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή:

«Όλοι το κάνουν. Εμένα δεν με νοιάζει για μένα. Γιατί εσύ είσαι πρώτος πια;».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.