Κατερίνα Καινούργιου: «Πολλές φορές φαίνομαι σαν απελπισμένη, ξέρεις τι είναι να γυρνάς στο σπίτι και να βλέπεις τον τοίχο;»

May 2, 2023


Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στον Νίκο Μουτσινά εκτενώς για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την επιτυχία του Super Κατερίνα.«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομ…


Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε στον Νίκο Μουτσινά εκτενώς για την προσωπική της ζωή, αλλά και για την επιτυχία του Super Κατερίνα.

«Στην προσωπική μου ζωή δεν είμαι εγωκεντρική, στην επαγγελματική ίσως και να ‘μαι. Το ξέρω ότι είμαι καλή. Έχω συνεργάτες πάρα πολύ άξιους και όπου δω ότι δυσκολεύομαι κάνω ένα βήμα πίσω», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάντα νιώθω λίγη δίπλα στους άλλους. Πω πω αυτός είναι πολύ ωραίος ή αυτός είναι πιο μορφωμένος. Μειώνω τον εαυτό μου, κάνω τους άλλους μάγκες και γνωστούς και μετά… άντε γεια», παραδέχεται για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την εικόνα και την πορεία του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου τονίζει:

«Δεν υπάρχει καινοτομία στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι έχω μία πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά είναι πολύ καλύτεροι από μένα και επειδή με αγαπάνε επέλεξαν να είναι δίπλα μου. Με στηρίζουν και υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα. Συλλογικές είναι οι δουλειές στην τηλεόραση».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.