«Ό,τι είμαστε είναι χάρη σε εσένα»: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» της κόρης του Πελέ

December 30, 2022


Συγκίνηση προκαλούν τα τελευταία λόγια της κόρης του Πελέ προς αυτόν σε μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφότου πέθανε.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η κόρη του Πελέ, Kely Nascimento, ήταν αυτή που ανακοίνωσε τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ούσα στο πλευρό του ως την τελευταία στιγμή.«Ό,τι είμαστε είναι χάρη σε εσένα. Σε αγαπάμε άπειρα. Αν…


Συγκίνηση προκαλούν τα τελευταία λόγια της κόρης του Πελέ προς αυτόν σε μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφότου πέθανε.



Η κόρη του Πελέ, Kely Nascimento, ήταν αυτή που ανακοίνωσε τον θάνατο του θρυλικού ποδοσφαιριστή, ούσα στο πλευρό του ως την τελευταία στιγμή.

«Ό,τι είμαστε είναι χάρη σε εσένα. Σε αγαπάμε άπειρα. Αναπαύσου εν ειρήνη», ανέφερε το μήνυμά της στο instagram.

Δείτε την ανάρτηση της κόρης του Πελέ



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.