Μαμά για πρώτη φορά η αγαπημένη ηθοποιός Ξανθή Γεωργίου: Η 1η φωτογραφία από το μαιευτήριο αγκαλιά με το μωράκι της

May 18, 2024


Η Ξανθή Γεωργίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε για πρώτη φορά μαμά, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.Ειδικότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαλιά και θηλάζει το νεογέννητο παιδάκι της, στο προφίλ της στο Facebook και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Αυτό το συναίσθημα..», ενώ δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.Η Ξανθή Γεωργίου έχει πρω…


Η Ξανθή Γεωργίου πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού έγινε για πρώτη φορά μαμά, όπως ανακοίνωσε η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.

Ειδικότερα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία κρατάει αγκαλιά και θηλάζει το νεογέννητο παιδάκι της, στο προφίλ της στο Facebook και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Αυτό το συναίσθημα..», ενώ δέχτηκε τις ευχές των διαδικτυακών της φίλων.

Η ανάρτηση που έκανε η Ξανθή Γεωργίου που έγινε μαμά

Η Ξανθή Γεωργίου έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις, ενώ στον κινηματογράφο έχει συμμετάσχει σε ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους, όπως το “Ουζερί Τσιτσάνης”, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη.

Μάλιστα, η ηθοποιός ήταν Πρωθιέρεια στην Τελετή Αφής και Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Beijing 2022, Tokyo 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.