Όλο το μαγαζί την κοιτούσε: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή “έσκασε” στα μπουζούκια με ολόσωμη φόρμα και αποθεώθηκε

December 30, 2022


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετράνε μαζί αρκετά χρόνια κοινής πορείας.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί η καθημερινότητα τους να είναι αρκετά έντονη, ωστόσο πάντα προσπαθούν να ξεκλέβουν λίγο από τον χρόνο τους και να κάνουν πράγματα οι δυο τους.Πρόσφατα, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμ…


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μετράνε μαζί αρκετά χρόνια κοινής πορείας.



Μπορεί η καθημερινότητα τους να είναι αρκετά έντονη, ωστόσο πάντα προσπαθούν να ξεκλέβουν λίγο από τον χρόνο τους και να κάνουν πράγματα οι δυο τους.

Πρόσφατα, λοιπόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός πραγματοποίησαν μια σπάνια βραδινή έξοδο, καθώς βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Melisses.

Το ζευγάρι διασκέδασε με τις επιτυχίες των τραγουδιστών και ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν την έξοδο τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η παρουσιάστρια του Alpha μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της, καθώς φόρεσε μια μαύρη ολόσωμη φόρμα, η οποία κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.