Αποκάλυψη – «Έγκυος η Καϊλή στο δεύτερο παιδί της μέσα στην φυλακή»

December 23, 2022


Η Εύα Καϊλή έχει πρωταγωνιστήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο QatarGate, με την τύχη της μάλιστα να μαυρίζει καθώςε αποφασίστηκε να μείνει έναν ακόμη μήνα μέσα στην φυλακή.Το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της Καϊλή


Η Εύα Καϊλή έχει πρωταγωνιστήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, λόγω της εμπλοκής της στο σκάνδαλο QatarGate, με την τύχη της μάλιστα να μαυρίζει καθώςε αποφασίστηκε να μείνει έναν ακόμη μήνα μέσα στην φυλακή.

  • Η γνωστή πολιτικός και Ευρωβουλευτής βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, με το σύντροφό της επίσης να μοιάζει μπλεγμένος στην υπόθεση. Ένα από τα θέματα που προκύπτουν, επομένως, είναι η τύχη, που θα έχει το παιδί της, ωστόσο το «Yes Magazine» έρχεται με ένα δημοσίευμα, που προκαλεί αίσθηση.

Το δημοσίευμα για την εγκυμοσύνη της Καϊλή

  • Όπως αναφέρει το περιοδικό, η Καϊλή είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, τη στιγμή που κρατείται. Αφού πρώτα το έντυπο εξηγεί το πώς ο Ιταλός γόης άλλαξε ριζικά, και όχι θετικά όπως αποδεικνύεται, τη ζωή της, αναφέρει πως η ίδια έμαθε για το μωρό της λίγο πριν συλληφθεί, έχοντας την υποχρέωση να αποφασίσει το τι θα κάνει μετά και από αυτή την εξέλιξη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.