Ο γιος του Πετρετζίκη διεκδικεί τον τίτλο του πιο μικρού MasterChef

December 21, 2023


Ο Άκης Πετρετζίκης, ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία με τον γιο του να φτιάχνει X-mas cookies και να είναι ολοφάνερο το ταλέντο που έχει πάρει από τον μπαμπά του. Ο Άκης Πετρετζίκης, καθημερινά μας βάζει σε πειρασμούς μέσα από τις λαχταριστές και πεντανόστιμες δημιουργίες που μας δείχνει τόσο μέσα από την εκπομπή του τα σαββατοκύριακα στο Kitchen Lab Tv, όσο και μέσα από τον προσωπικό του λογαρια…


Ο Άκης Πετρετζίκης, ανέβασε την πιο όμορφη φωτογραφία με τον γιο του να φτιάχνει X-mas cookies και να είναι ολοφάνερο το ταλέντο που έχει πάρει από τον μπαμπά του. 

Ο Άκης Πετρετζίκης, καθημερινά μας βάζει σε πειρασμούς μέσα από τις λαχταριστές και πεντανόστιμες δημιουργίες που μας δείχνει τόσο μέσα από την εκπομπή του τα σαββατοκύριακα στο Kitchen Lab Tv, όσο και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.