Μαράια Κάρεϊ: Χώρισε με τον Μπράιαν Τανάκα – Τι συνέβη

December 21, 2023


Μαράια Κάρεϊ:  Ήταν μαζί επτά χρόνιαΧωριστούς δρόμους τράβηκαν η Μαράια Κάρεϊ και ο σύντροφός της ΜπράιανΤανάκα, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι εικασίες ξεκίνησαν από την απουσία του 40χρονου χορευτή στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της 54χρονης τραγουδίστριας, με τους θαυμαστές να παρατηρούν την εμφανή δυσφορία της.Η σχέση τους, ξεκίνησε επαγγελματικά το 2006 και στη …


Μαράια Κάρεϊ:  Ήταν μαζί επτά χρόνια

Χωριστούς δρόμους τράβηκαν η Μαράια Κάρεϊ και ο σύντροφός της ΜπράιανΤανάκα, έπειτα από επτά χρόνια σχέσης. Σύμφωνα με την Daily Mail, οι εικασίες ξεκίνησαν από την απουσία του 40χρονου χορευτή στη χριστουγεννιάτικη περιοδεία της 54χρονης τραγουδίστριας, με τους θαυμαστές να παρατηρούν την εμφανή δυσφορία της.

Η σχέση τους, ξεκίνησε επαγγελματικά το 2006 και στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι.

Πηγές υποστηρίζουν ότι η επιθυμία του Μπράιαν Τανάκα να δημιουργήσει οικογένεια συνέβαλε στον χωρισμό, καθώς η Μαράια Κάρεϊ, που είναι ήδη μητέρα 12χρονων διδύμων με τον Κάνον, δεν ήταν ευθυγραμμισμένη με τις οικογενειακές του φιλοδοξίες.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.