«Υπάρχουν και μπαμπάδες που θέλουν την συνεπιμέλεια για…» – Το σχόλιο της Χρηστίδου για την συνεπιμέλεια των παιδιών και τον Μαραντίνη

December 18, 2022


Με αφορμή τη συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA και την αναφορά της ω η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί προσωπικά και να κάνει το δικό της σχόλιο αναφορικά τόσο με τους διαζευγμένους γονείς όσο και για τη συνεπιμέλεια των παιδιών.Να υπενθυμίσουμε πως πως ο Μαραντίνης και η Χρηστίδου είναι γονείς δύο αγοριών μεγαλώνοντας τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακ…


Με αφορμή τη συνέντευξη της Τζίνας Αλιμόνου στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι του MEGA και την αναφορά της ω η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να τοποθετηθεί προσωπικά και να κάνει το δικό της σχόλιο αναφορικά τόσο με τους διαζευγμένους γονείς όσο και για τη συνεπιμέλεια των παιδιών.

Να υπενθυμίσουμε πως πως ο Μαραντίνης και η Χρηστίδου είναι γονείς δύο αγοριών μεγαλώνοντας τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα και μετά από διαζύγιο που πήραν. Η πολύ πρόσφατη δικαστική διαμάχη που είχε η παρουσιάστρια με τον μουσικό, πήρε εκτάσεις και όπως είναι φυσικό έφτασε και στα αυτιά των παιδιών, που σήμερα είναι 9 και 14 χρονών.

Η Τζίνα Αλιμόνου λοιπόν ανέφερε συγκεκριμένα: «Η συνεπιμέλεια των παιδιών είναι δύσκολη στη διαχείρισή της. Το παιδί πρέπει να νιώθει ότι έχει σταθερότητα στο πρόγραμμά του, το να πηγαίνει δεξιά και αριστερά δεν είναι εύκολο πράγμα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.