Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα αφιερωμένη… στον Ηλία Ψινάκη!

April 29, 2024


Μεγάλες διαστάσεις, στον κόσμο της showbiz, φαίνεται πως έχουν λάβει τα πρόσφατα σχόλια του Ηλία Ψινάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να δώσει, έμμεσα, συνέχεια στο όλο σκηνικό. Έτσι, έπειτα από όσα είπε ο γνωστός μάνατζερ στο J2US για την Μαίρη Συνατσάκη και την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου στη συνέχεια, η ηθοποιός ήρθε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.Τζ. Πάιατ: Η Ελλάδα…


Μεγάλες διαστάσεις, στον κόσμο της showbiz, φαίνεται πως έχουν λάβει τα πρόσφατα σχόλια του Ηλία Ψινάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να δώσει, έμμεσα, συνέχεια στο όλο σκηνικό. Έτσι, έπειτα από όσα είπε ο γνωστός μάνατζερ στο J2US για την Μαίρη Συνατσάκη και την ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου στη συνέχεια, η ηθοποιός ήρθε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στα social media.

  • Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου δημοσίευσε μια ιστορία στην οποία και υπογραμμίζει τα εξής, «Να θεωρείς ότι ο άνθρωπος στον οποίο θα χρεώσεις μια ιστορία με ψευδή γεγονότα, δε θα αντιδράσει».

«Πως λέγεται αυτή η συμπεριφορά;» αναρωτιέται με νόημα, ρητορικά βεβαίως, η ηθοποιός κλείνοντας αυτή τη νέα φειδωλή της τοποθέτηση πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.