Μελίνα Νικολαΐδη – Κάνει γuμναστική με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη (βίντεο)

December 18, 2022


Στην Ελλάδα βρίσκεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη περνά αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τον σύντροφό της.Μετά την αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση.Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης το πρωί του Σ…


Στην Ελλάδα βρίσκεται για τις ημέρες των Χριστουγέννων, η Μελίνα Νικολαΐδη. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη περνά αρκετό χρόνο με τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και τον σύντροφό της.

  • Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης είναι ο 34χρονος personal trainer- επιχειρηματίας που έκλεψε την καρδιά της όμορφης Μελίνας. Πριν λίγους μήνες, η Δέσποινα Βανδή αποχαιρέτησε συγκινημένη την κόρη της, η οποία ξεκίνησε τις σπουδές της στο Λονδίνο.

Μετά την αποκάλυψη για τη σχέση του ζευγαριού, η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης επιβεβαίωσαν πως είναι ζευγάρι, κάνοντας μια τρυφερή ανάρτηση.

Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης το πρωί του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου έκανε στο instagram ανάρτηση με την Μελίνα Νικολαΐδη την ώρα που έκαναν μαζί γuμναστική.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.