Βασίλης Γκουρούσης – Κατέθεσε αγωγή εις βάρος του συντρόφου της Τέτας Καμπουρέλη

December 16, 2023


Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στον Νάσο Γουμενίδη και τον αέρα της εκπομπής «Επί Τόπου» το μεσημέρι του Σαββάτου στο OPEN. Ειδικότερα, ο Βασίλης Γκουρούσης δήλωσε πως «προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο στο διαδίκτυο ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. Δηλαδή φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην ετα…


Ο Βασίλης Γκουρούσης μίλησε στον Νάσο Γουμενίδη και τον αέρα της εκπομπής «Επί Τόπου» το μεσημέρι του Σαββάτου στο OPEN.

 

  • Ο γνωστός επιχειρηματίας και πρώην σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους και έκανε αγωγή στον νυν σύντροφο της γνωστής αισθητικού.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Γκουρούσης δήλωσε πως «προχώρησα σε αγωγή εναντίον του νυν συντρόφου της πρώην γυναίκας μου γιατί υπάρχει μια ψευδής δημοσίευση σε ένα δικό του μέσο στο διαδίκτυο ότι συνεργάζεται με την εταιρεία μου. Δηλαδή φαίνεται πως κάνει δημόσιες σχέσεις στην εταιρεία μου ενώ δεν κάνει. Είχε προειδοποιηθεί για αυτό από το καλοκαίρι, αλλά το έχει ανακοινώσει στο facebook του όπως μου είπαν τα παιδιά μου».

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.