Ελένη Φουρέιρα: Επέστρεψε άρον άρον στην Ελλάδα μετά τον ημιτελικό της Eurovision – Η πρώτη τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της

May 9, 2024


Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στην πρώτη φάση του ημιτελικού της Eurovision 2024 στο Μάλμε στη Σουηδία.Το act της τραγουδίστριας ήταν εκείνο, που άνοιξε τη βραδιά με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώνει το κοινό, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και σχόλια (δείτε εδώ τον πανικό που έγινε στο …


Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 στην Ελλάδα (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες) μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που έκανε στην πρώτη φάση του ημιτελικού της Eurovision 2024 στο Μάλμε στη Σουηδία.

Το act της τραγουδίστριας ήταν εκείνο, που άνοιξε τη βραδιά με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώνει το κοινό, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και σχόλια (δείτε εδώ τον πανικό που έγινε στο twitter για το όνομά της).

Η παραμονή της Ελένης Φουρέιρα στη Σουηδία δεν κράτησε πολύ, καθώς η ίδια μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνισή της πήρε την πρώτη πτήση για Ελλάδα και επέστρεψε στην αγκαλιά του γιου της.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τον γιο της μετά τον ημιτελικό της Eurovision

Μέσα μάλιστα από ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εξέφρασε το πόσο πολύ της έλειψε το παιδί της και παράλληλα μοιράστηκε μια κοινή φωτογραφία με τα χέρια τους.

Ελένη Φουρέιρα - Γιος

Πότε θα γίνει η βάφτισή του

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη για την εφημερίδα Real News, η βάφτιση αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα από την Σουηδία και πριν από την αναχώρηση της για την καλοκαιρινή περιοδεία με την πρώτη της συναυλία να λαμβάνει χώρα στις 26 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνιδρυτής και Ceo της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος αποκάλυψε, πως ο μικρός θα έχει δύο νονούς και υποψήφιοι για τον ρόλο αυτό είναι ο στενός φίλος της τραγουδίστριας, Πέτρος Τσαπαρδώνης και ο προσωπικός βοηθός της, Βασίλειος Σισμιρίκης. Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι για τους φίλους και τους συγγενείς που θα δώσουν βρεθούν εκεί για να τους τιμήσουν και να γιορτάσουν μαζί την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια θα έχει εξασκηθεί για το μυστήριο, διότι μέσα στο Μάιο, πριν βαφτίσει το παιδί της μαζί με τον Παναγιώτη Σίμο θα γίνει νονά του παιδιού της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας, Λίας Παπαδοπούλου και του συζύγου της, Γιώργου Μπενιουδάκη.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.