Μυρτώ Αλικάκη: Τα σχόλια αγάπης του συντρόφου της στο Instagram

December 16, 2023


Ήδη οι πολλές φωτογραφίες με την υπογραφή του Νικόλα Κωστή στα social media της Μυρτώς Αλικάκη είχαν «προδώσει» τη σχέση τους και τα σχόλια που ανταλλάσσουν τώρα την επιβεβαιώνουν.Η Μυρτώ Αλικάκη τους τελευταίους μήνες διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές της επιτυχίες που την κάνουν ευτυχισμένη – με 2 θεατρικές παραστάσεις αυτή την χρονιά, τους «Τέλειους Ξ…


Ήδη οι πολλές φωτογραφίες με την υπογραφή του Νικόλα Κωστή στα social media της Μυρτώς Αλικάκη είχαν «προδώσει» τη σχέση τους και τα σχόλια που ανταλλάσσουν τώρα την επιβεβαιώνουν.

Η Μυρτώ Αλικάκη τους τελευταίους μήνες διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της. Δεν είναι μόνο οι επαγγελματικές της επιτυχίες που την κάνουν ευτυχισμένη – με 2 θεατρικές παραστάσεις αυτή την χρονιά, τους «Τέλειους Ξένους» και το «Felicita» – είναι πως πλέον έχει δίπλα της τον σκηνοθέτη και φωτογράφο Νικόλα Κωστή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.