Δημήτρης Πετρόπουλος: «Χάλασε μια συνεργασία, δεν ήταν σίγουρο ότι θα ζω μέχρι την πρεμιέρα»

December 12, 2023


Ο ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχεΟ Δημήτρης Πετρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε παιδί.«Στο κομμάτι της συντροφικότητας, συζούσα για πολλά χρόνια, αλλά το παιδί δεν ήρθε. Ήρθαν κάποια θέματα υγείας και δεν ήταν η κ…


Ο ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και την προσωπική του ζωή. Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Fay’s Time» και εξήγησε τον λόγο που δεν έκανε παιδί.

«Στο κομμάτι της συντροφικότητας, συζούσα για πολλά χρόνια, αλλά το παιδί δεν ήρθε. Ήρθαν κάποια θέματα υγείας και δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για μακροπρόθεσμα σχέδια, όπως είναι ένα παιδί, το οποίο είναι για πάντα. Δεν ήμουν τόσο σίγουρος ότι είμαι εγώ ο ίδιος μακροπρόθεσμος», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν αυτό το πρόβλημα της υγείας του επηρέασε τις συνεργασίες του.

«Υπήρξαν άνθρωποι που φοβήθηκαν. Χάλασε μια συνεργασία, δεν ήταν βέβαιο ότι θα ζω μέχρι την πρεμιέρα. Είχα πει την αλήθεια από την αρχή, οπότε αυτό το βρήκα λίγο χτύπημα κάτω από τη μέση», σημείωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.