Βουτιά στο παρελθόν – Οι 10 εξωσωματικές της Κορομηλά και το αυτοάνοσο

December 11, 2022


Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό «OK»  η Κορομηλά αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε επί χρόνια.«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έ…


Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο περιοδικό «OK»  η Κορομηλά αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε επί χρόνια.

«Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του, αλλά του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή. Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του -όσο δύσκολο και αν είναι. Εύχομαι να παραμένει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά», δήλωσε. 

  • Δεν είναι η πρώτη φορά που η Κορομηλά αναφέρεται στο θέμα. Μάλιστα όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν δεν αποκλείεται αυτό το νόσημα να συνδέεται και με τις πολλές εξωσωματικές που έγινε στο παρελθόν στην προσπάθειά της ν’ αποκτήσει παιδί.

«Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους πολλές φορές παύσεις από την τηλεόραση και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί. Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές» είχε πει το 2019 στο «Ενώπιως Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου.

 

Μάλιστα τότε σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν οι εξωσωματικές συνδέονται με το νόσημά της εκείνη δεν το απέκλεισε. «Πέρασα ένα αυτοάνοσο νόσημα που δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ τόσα χρόνια που δούλευα και μπορει να ήταν κι αυτός ένας παράγοντας. Η δεύτερη αρρώστια με ταλαιπώρησε αλλά είχα δύναμη ψυχής και το ξεπέρασα». 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.