Χάρης Ακριτίδης – «Στενοχώρησα τον Σταμάτη Γονίδη, ντρέπομαι να πάω και στο σπίτι του»

December 8, 2023


Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που έχει προκύψει με τον φίλο του Σταμάτη Γονίδη.«Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε ποτέ …


Ο Χάρης Ακριτίδης μίλησε στο Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παρεξήγηση που έχει προκύψει με τον φίλο του Σταμάτη Γονίδη.

«Με τον Σταμάτη Γονίδη είμαστε αδέλφια. Τον αγαπώ πάρα πολύ. Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος και πολύ καλός άνθρωπος. Αφορμή για την παρεξήγησή μας ήταν ένα αυτοκίνητο που σχεδίαζε εκείνος και το έφτιαχνα εγώ. Αυτό δεν τελείωσε ποτέ με αποτέλεσμα να τον στεναχωρήσω γιατί δε μπόρεσα να το παραδώσω μέσα στις ημερομηνίες που έπρεπε.

Αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο είναι σχεδόν έτοιμο και παρά την παρεξήγηση που έγινε, θα το τελειώσω και θα του το πάω. Αν το πάρει καλώς, αν όχι, κανένα πρόβλημα. Στεναχώρησα τον φίλο μου, που μου άνοιξε την καρδιά και το σπίτι του, που ήταν να με βαφτίσει. Ντρέπομαι που δε μπόρεσα να φέρω εις πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.