Δεν έδινε συνεντεύξεις για 2 χρόνια – Το τραύμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που τον κράτησε μακριά από τη δημοσιότητα

December 8, 2022


Ο Βασίλης Χαραλαμποπούλος παραχώρησε μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μετά από καιρό στο Πάμε Δανάη του Mega, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 7/12.Ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στόλισε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την γυναίκα του (δείτε το εδώ), έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω τις τελευταίες δυσκολίες, οι οποίες από ότι ανέφερε τον στιγμάτισαν.Αυτό…


Ο Βασίλης Χαραλαμποπούλος παραχώρησε μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μετά από καιρό στο Πάμε Δανάη του Mega, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 7/12.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες στόλισε ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την γυναίκα του (δείτε το εδώ), έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω τις τελευταίες δυσκολίες, οι οποίες από ότι ανέφερε τον στιγμάτισαν.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος, που ο ηθοποιός δεν έδινε συνεντεύξεις, όπως τόνισε με την ίδια συχνότητα, αφού οι απώλειες φίλων του σε συνδυασμό με την περιπέτεια υγείας της μητέρας του, τον ανάγκασαν να κλειστεί στον εαυτό του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως πριν κάποιους μήνες η έκρηξη, που συνέβη κοντά στο σπίτι του ηθοποιού (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για το συμβάν) ήταν μια ακόμη στενάχωρη εμπειρία, που συνυπολογίζεται σίγουρα σε όσα τον έριξαν ψυχολογικά.

Ο λόγος που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος δεν έδινε συνεντεύξεις

«Αυτό που με ζόρισε στη ζωή είναι που στα 50 μου έζησα απώλειες. Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς απώλειες συνομήλικων φίλων σου. Με τις απώλειες έχασα τον εαυτό μου, ήταν ένας λόγος που δεν έδινα συνεντεύξεις για δύο χρόνια. Έζησα και την παρ’ ολίγον απώλεια της μητέρας μου από τον κορωνοϊό, η οποία ήταν διασωληνωμένη για 17 μέρες. Όλοι ξέρουμε που θα καταλήξουμε και πρέπει ο καθένας μας να φροντίζει το ταξίδι να είναι όμορφο και με ωραίους συνεπιβάτες», είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.