Αποκλειστικές φωτογραφίες από το δωμάτιο του πατρός Αντωνίου

December 6, 2022


Αποκλειστικές εικόνες από το δωμάτιο του πατρός Αντωνίου στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο εξασφάλισε το T-Live.Όπως θα δεις στις εικόνες, στον προσωπικό χώρο του εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, υπάρχει ένα δωμάτιο, μέσα στο οποίο υπάρχει ένα κρεβάτι, ένα ποδήλατο γuμναστικής και βαράκια (ο ιερέας είχε τάση στον αθλητισμό) και τζάκι.Ακόμα, σε ένα άλλο δωμάτιο υπάρχει μπάνιο. Σύμφωνα με π…


Αποκλειστικές εικόνες από το δωμάτιο του πατρός Αντωνίου στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο εξασφάλισε το T-Live.

Όπως θα δεις στις εικόνες, στον προσωπικό χώρο του εμπνευστή της Κιβωτού του Κόσμου, υπάρχει ένα δωμάτιο, μέσα στο οποίο υπάρχει ένα κρεβάτι, ένα ποδήλατο γuμναστικής και βαράκια (ο ιερέας είχε τάση στον αθλητισμό) και τζάκι.

Ακόμα, σε ένα άλλο δωμάτιο υπάρχει μπάνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες το δωμάτιο είναι κλειδωμένο και το επισκέπτονται μόνο οι υπεύθυνοι καθαριότητας της δομής του Βόλου.

Όταν ο πατέρας Αντώνιος επισκεπτόταν τον Βόλο, έμενε σε αυτό το δωμάτιο μόνος του ενώ η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή είχε το δικό της δωμάτιο.

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.