Νατάσσα Μποφίλιου – Άγριο κράξιμο στο Twitter για τις αναρτήσεις της από το Λονδίνο

December 5, 2022


Η Νατάσσα Μποφίλιου επισκέφθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, όπου και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ.Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα ρούχα και τα κοσμήματα που φορά στα παραπάνω στιγμιότυπα η Νατάσσα Μποφίλιου και σ…


Η Νατάσσα Μποφίλιου επισκέφθηκε αυτές τις μέρες στο Λονδίνο, όπου και φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες της προώθησης μίας εταιρείας με ρούχα. Η τραγουδίστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με φόντο τους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας, φορώντας κομψά ρούχα και αξεσουάρ.

  • Ωστόσο, οι φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια μοιράστηκε στα social media, προκάλεσαν αντιδράσεις με τα σχόλια στο Twitter να πέφτουν «βροχή».

4393994083862199 image4393994008982199 image4393994221454199 image

Πολλοί από τους χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τα ρούχα και τα κοσμήματα που φορά στα παραπάνω στιγμιότυπα η Νατάσσα Μποφίλιου και σύγκριναν την εμφάνισή της με τις ιδεολογικές και πολιτικές της πεποιθήσεις της.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.