Αυτή είναι η κουκλάρα στη ζωή του μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά!

December 5, 2022


Τον έρωτα φαίνεται ότι βρήκε ξανά δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά, ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός, Μπουράκ Χακί.Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που λατρεύει τη χώρα μας και μάλιστα τον έχουν απολαύσει και σε ελληνικές παραγωγές όπως η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση και η αστυνομική σειρά “Γέφυρα” του ΑΝΤ1+, γύρισε “σελίδα” στη ζωή του και είναι σε σχέση. Η γυναίκα που το…


Τον έρωτα φαίνεται ότι βρήκε ξανά δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από τη Χαρά Παππά, ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός, Μπουράκ Χακί.

Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης που λατρεύει τη χώρα μας και μάλιστα τον έχουν απολαύσει και σε ελληνικές παραγωγές όπως η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση και η αστυνομική σειρά “Γέφυρα” του ΑΝΤ1+, γύρισε “σελίδα” στη ζωή του και είναι σε σχέση. Η γυναίκα που του πήρε τα μυαλά είναι σύμφωνα με δημοσίευσε της εφημερίδας Real Life και της Πολυξένης Καραμίχα είναι η πανέμορφη Τουρκάλα Naz.

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πρόσφατα ο Μπουράκ Χακί μοιράστηκε στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

 

Δείτε το εντυπωσιακό Instagram της Naz:

 

 

 

 

 

 

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.