Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν με απασχολεί το πότε θα επιστρέψω στην τηλεόραση»

December 4, 2023


«Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή» δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου μεταξύ άλλων Για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα της, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον σύντροφό της μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Αγαπούσα πάντα τα Χρι…


«Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή» δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου μεταξύ άλλων 

Για τα πρώτα Χριστούγεννα με την κορούλα της, την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και το ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου με τον σύντροφό της μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, η γνωστή παρουσιάστρια δήλωσε: «Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα αλλά τώρα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν αποκτήσει νόημα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω και να γειωθώ πιο πολύ, σαν να άλλαξε όλο το σκηνικό».

Σε ερώτηση για τον σύζυγό της είπε: «Ο σύζυγός μου είναι ένας πολύ κάλος και ευτυχισμένος μπαμπάς. Ξέρει να αλλάζει πάνα, το αποφεύγει όμως. Δεν τον έχω πείσει ακόμα για τον θρησκευτικό γάμο αλλά αν γίνει κάποια στιγμή, θα το χαρώ. Θα ήθελα να γίνει για να το μοιραστούμε με τους δικούς μας. Στον πολιτικό ήμασταν εμείς και εμείς».

Αναφορικά με την επιστροφή της στην τηλεόραση σχολίασε: «Η επιλογή να απέχω αυτό το διάστημα από την τηλεόραση είναι πολύ συνειδητή. Είναι ωραίο που γίνονται συζητήσεις για την επιστροφή μου με ανθρώπους που έχουν πράγματα να σκεφτούν και να μου πουν. Το πότε θα επιστρέψω είναι κάτι που δε με απασχολεί γιατί δε βιάζομαι. Μακάρι να έρθουν όλα κατ’ ευχήν, όπως τα σκέφτομαι».

Παράλληλα αποκάλυψε ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί τον εαυτό της ως παίκτρια στο Your Face Sounds Familiar, εξηγώντας: «Μου αρέσουν οι ζωντανές εκπομπές αλλά δε θα απέρριπτα άλλη πρόταση αν με έκανε να νιώσω καλά. Υπήρχαν κάποιες παράμετροι τις οποίες τώρα τις βλέπω και λέω “όχι”, αν τώρα το έβλεπα και το εξέταζα από τη δική μου ματιά θα έκανα διαφορετικές κινήσεις και άλλες επιλογές».

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.