«Έχει και μεγαλύτερες επιτυχίες…» – Το αιχμηρό σχόλιο της Δέσποινας Βανδή για τον Κωνσταντίνο Αργυρό

December 4, 2022


Στη σκηνή του Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 3/12 ανέβηκαν ήδη πολλά ζευγάρια και ένα από αυτά ήταν και ο Βασίλης Πορφυράκης και η Ματίνα Νικολάου για να ερμηνεύσουν μία από τις καινούριες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού. Πρόκειται για ένα πολύ ερωτiκό κομμάτι, που ταιριάζει στο ζεύγος (δείτε εδώ τι απάντησαν για τον γάμο τους), το οποίο προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, κλείν…


Στη σκηνή του Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 3/12 ανέβηκαν ήδη πολλά ζευγάρια και ένα από αυτά ήταν και ο Βασίλης Πορφυράκης και η Ματίνα Νικολάου για να ερμηνεύσουν μία από τις καινούριες επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Πρόκειται για ένα πολύ ερωτiκό κομμάτι, που ταιριάζει στο ζεύγος (δείτε εδώ τι απάντησαν για τον γάμο τους), το οποίο προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, κλείνοντας την εμφάνισή τους με τον πιο γλυκό τρόπο: αντικρυστά και ακουμπώντας τα κεφάλια τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.