Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της Κίτσου για τη νέα σειρά «Να με λες μαμά»

May 2, 2024


Μπορεί ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου στο νέο κύκλο της «Μάγισσας» να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, σίγουρα όμως η ηρωίδα της στη σειρά του Alpha «Να με λες μαμά» θα είναι κάτι διαφορετικό!      Όπως θα δεις κι εσύ η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή καθώς μέχρι τώρα τηλεοπτικά η ηθοποιός είχε υποδυθεί γυναίκες μιας άλλης εποχής. Μέσα από αυτή τη σειρά έρχεται λ…


Μπορεί ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου στο νέο κύκλο της «Μάγισσας» να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, σίγουρα όμως η ηρωίδα της στη σειρά του Alpha «Να με λες μαμά» θα είναι κάτι διαφορετικό!

 

 

 

  • Η νέα σειρά του Alpha “Να με λες μαμά” θα είναι μία μίνι σειρά, αποτελούμενη από 8 επεισόδια και θα πραγματεύεται την υπόθεση μιας μαθήτριας που κακοποιείται από τη μητέρα της και ήδη δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της ηθοποιού.

 

 

Όπως θα δεις κι εσύ η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι εντυπωσιακή καθώς μέχρι τώρα τηλεοπτικά η ηθοποιός είχε υποδυθεί γυναίκες μιας άλλης εποχής.

 

Μέσα από αυτή τη σειρά έρχεται λοιπόν στο «σήμερα» και η εμφάνισή της θα συζητηθεί.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.