Harry & Meghan – Το trailer για τη ζωή του πρίγκιπα Χάρι έφτασε από το Netflix

December 4, 2022


Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Όπως έγινε γνωστό, η σειρά που ονομάζεται Harry & Meghan θα ρίξει φως στα «ψηλά και στα χαμηλά» του ζευγαριού με πλάνα που δεν είχαν δει ποτέ ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ


Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry. Όπως έγινε γνωστό, η σειρά που ονομάζεται Harry & Meghan θα ρίξει φως στα «ψηλά και στα χαμηλά» του ζευγαριού με πλάνα που δεν είχαν δει ποτέ ξανά τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.