«Δεν πιάνω εγώ πουλιά στον αέρα, εσύ πιάνεις για να μείνεις έγκυος»: Κάγκελο η Καινούργιου με τον Μικρούτσικο

December 3, 2022


Απίστευτη σιχομυθία ξετυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, βλέποντάς την να εμφανίζεται με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλιά της.Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούρ…


Απίστευτη σιχομυθία ξετυλίχθηκε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μεταξύ της Κατερίνας Καινούργιου και του Ανδρέα Μικρούτσικου.



Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής της έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, βλέποντάς την να εμφανίζεται με εμφανώς φουσκωμένη την κοιλιά της.

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπε χαρακτηριστικά: «Τι μου λέει ο Ανδρέας. Βλέπω φουσκωμένη κοιλίτσα, είσαι έγκυος; Λέω πουλιά στον αέρα πιάνεις. Μακάρι να ήμουν, δεν είμαι. Είχε πλάκα όλο αυτό. Έφαγα δύο κρουασάν το πρωί».

Με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος άφησε τα δικά του σχόλια λέγοντας: «Δεν πιάνω εγώ πουλιά στον αέρα. Εσύ πιάνεις για να μείνεις έγκυος» είπε και η κουβέντα συνεχίστηκε με τους υπόλοιπους συνεργάτες να ξεσπούν σε γέλια.

Δείτε το βίντεο



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.