Δεν μπορεί να το ξεστομίσει – Ποια είναι η πραγματική ηλικία του Θέμη Γεωργαντά

November 29, 2022


Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, παρουσιαστής του After Dark, το πρωί της Τρίτης 29/11. Οι δυο τους παλαιότερα είχαν υπάρξει και συνεργάτες στο ίδιο πλατό (δείτε εδώ αν θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί της), ωστόσο δεν μίλησαν γι’ αυτό, αλλά για τη ζωή του ίδιου.Μάλιστα, σε ένα σημείο έφτασαν να μιλάνε για τα 20 χρόνια MAD και αυτό…


Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, βρέθηκε ο Θέμης Γεωργαντάς, παρουσιαστής του After Dark, το πρωί της Τρίτης 29/11. Οι δυο τους παλαιότερα είχαν υπάρξει και συνεργάτες στο ίδιο πλατό (δείτε εδώ αν θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί της), ωστόσο δεν μίλησαν γι’ αυτό, αλλά για τη ζωή του ίδιου.

Μάλιστα, σε ένα σημείο έφτασαν να μιλάνε για τα 20 χρόνια MAD και αυτό έδωσε την αφορμή στην “οικοδέσποινα” του συγκεκριμένου πλατό να ρωτήσει την ηλικία του συναδέλφου της, φέρνοντάς τον σε πολύ δύσκολη θέση.

Ο ίδιος, η αλήθεια είναι, δεν αναφέρεται συχνά σε αυτό το ζήτημα και, όπως φάνηκε από τον τρόπο που απευθύνθηκε στην παλιά του φίλη, αποφεύγει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση και όλο το “γυροφέρνει”. Ωστόσο, εν τέλει, έδωσε την ημερομηνία γέννησής του, με την Φαίη Σκορδά να συνεχίζει να μη τον πιστεύει.

Πόσο χρονών είναι τελικά ο Θέμης Γεωργαντάς

Φαίη: Πόσο χρονών είσαι; Η Ελεάννα Τρυφίδου μου λέει ότι είσαι 60. Πόσο χρονών είσαι Θέμη μου, πες μου.

Θέμης: Αφού σου έχω πει. Δεν σου έχω πει; Όταν κάναμε το Πρωινό ήμουν 30.

Φαίη: Καλά δεν ντρέπεσαι κοτζάμ άντρας να κρύβεις την ηλικία σου;

Θέμης: Δεν κρύβω την ηλικία μου, στο είπα μόλις τώρα.

Φαίη: Γιατί δεν λες την ηλικία σου;

Θέμης: Αχ το ήξερα ότι δεν θα έπρεπε να έρθω εδώ πέρα. Είμαι όσο είσαι εσύ και ο Ουγγαρέζος. Εγώ είμαι του 1982, είμαι μικρότερος.

Φαίη: Ντροπή σου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.