«Έχω το δικαίωμα να…» – Ενοχλημένη η Γαρυφαλλιά Καληφώνη με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

November 30, 2022


Η προσωπική ζωή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη έχει βρεθεί στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες μιας και όλα δείχνουν πως το νεαρό μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Προς το παρόν κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει βέβαια τη σχέση (δείτε εδώ πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής όταν τον ρώτησαν για τον δεσμό του), ωστόσο τα στοιχεία, είναι πολλά.Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καλ…


Η προσωπική ζωή της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη έχει βρεθεί στο επίκεντρο τους τελευταίους μήνες μιας και όλα δείχνουν πως το νεαρό μοντέλο βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Προς το παρόν κανένας από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει βέβαια τη σχέση (δείτε εδώ πώς αντέδρασε ο τραγουδιστής όταν τον ρώτησαν για τον δεσμό του), ωστόσο τα στοιχεία, είναι πολλά.

Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στην πρεμιέρα του τραγουδιστή (δείτε εδώ το στιγμιότυπο), «φούντωσε» ακόμη περισσότερο τις φήμες.

Μέσα από ένα Q&A που έκανε λοιπόν το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζήτησε από τους followers της, να τη ρωτήσουν ό, τι θέλουν. Ένας από αυτούς λοιπόν τη ρώτησε πώς νιώθει για αυτά που λέγονται για εκείνη και για την προσωπική της ζωή.

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή

Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς ήρθε με ένα βίντεο, στο οποίο εξήγησε πως ναι μεν μπορεί να μοιράζεται μερικά στιγμιότυπα από τη ζωή της, ωστόσο αυτό σε σημαίνει πως μπορεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Κάποια σχόλια που γίνονται με ενοχλούν και κάποια που γράφονται. Με κάνουν tag και σε κάτι βλακείες. Από τη στιγμή που δεν έχω πει ποτέ με ποιον είμαι, μην με κάνεις tag και μην ασχολείσαι. Νομίζω πως πρέπει να ασχολούμαστε με τη ζωούλα μας. Να μην σπαταλάμε καθόλου ενέργεια με το τι κάνουν οι άλλοι στην προσωπική τους ζωή.

Δηλαδή καταλαβαίνω ότι μοιραζόμαστε κάποια πράγματα, αλλά είναι και επιλογή αν θέλουμε να τα μοιραστούμε ή όχι. Νομίζω έχουμε και το δικαίωμα να αλλάξει αυτό. Κάποτε τα μοιραζόμουν, νομίζω έχω το δικαίωμα να μην μοιραστώ πότε τίποτα προσωπικό μου», είπε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Η καριέρα μου πήγε τέλεια, δεν τη χρειάζομαι» – Η απάντηση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη μετά την κόντρα της με την Καγιά

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Χρήστος Μάστορας και Γαρυφαλλιά Καληφώνη;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.