Βαρδής – Σκαφίδα: Το σπίτι τους θυμίζει χριστουγεννιάτικο χωριό

November 28, 2023


Στόλισαν για τα Χριστούγεννα και για μια στιγμή πιστέψαμε ότι βλέπουμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη.Τα Χριστούγεννα όλοι θέλουμε ένα σπίτι που να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Εξάλλου, είναι η εποχή που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό και θέλουμε να είναι όσο πιο γιορτινό γίνεται.Το ίδιο φυσικά ήθελε και η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή. Μαζί με τη σύζυγό του, …


Στόλισαν για τα Χριστούγεννα και για μια στιγμή πιστέψαμε ότι βλέπουμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη.

Τα Χριστούγεννα όλοι θέλουμε ένα σπίτι που να μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι. Εξάλλου, είναι η εποχή που περνάμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γι’ αυτό και θέλουμε να είναι όσο πιο γιορτινό γίνεται.

Το ίδιο φυσικά ήθελε και η οικογένεια του Γιάννη Βαρδή. Μαζί με τη σύζυγό του, Νατάσα και τα δυο τους παιδιά, Κατερίνα και Αντώνη, στόλισαν και εμείς ζηλέψαμε πολύ τη διακόσμηση του σπιτιού τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.