«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου» – Συγκλονίζει ο Σοϊλεδης για το θάνατο του πατέρα και του αδερφού του από ναρκωτικά

November 28, 2022


Μια συγκινητική και ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης στο After Dark του Open με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να ανοίγει την καρδιά του σχετικά με σκληρές εμπειρίες της ζωής του.Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως τον παίκτη τον γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του ΣΚΑΪ (δείτε τον εδώ να κλαίει στη ζούγκλα για όσα έχει περάσει), εκεί όπου…


Μια συγκινητική και ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη είδαμε να παραχωρεί ο Άρης Σοϊλέδης στο After Dark του Open με τον γνωστό ποδοσφαιριστή να ανοίγει την καρδιά του σχετικά με σκληρές εμπειρίες της ζωής του.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως τον παίκτη τον γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor του ΣΚΑΪ (δείτε τον εδώ να κλαίει στη ζούγκλα για όσα έχει περάσει), εκεί όπου άρχιζε να συγκλονίζει το κοινό με όσα εξιστορούσε για την οικογένεια του.

Τα χτυπήματα για τον Άρη δεν είναι λίγα, καθώς έχει φύγει από τη ζωή και ο πατέρας αλλά και ο αδερφός του ο καθένας για διαφορετικούς λόγους αλλά συγκλονιστικούς παράλληλα.

Σήμερα μπορεί και μιλάει λίγο πιο εύκολα για τους δύο αυτούς θανάτους, ωστόσο δε θα μπορέσει ποτέ να ξεπεράσει, πως δε θα είναι στη ζωή ο πατέρας του να τον δει γαμπρό αλλά και μελλοντικά με το καλό, ως πατέρα.

Η εξομολόγηση του Άρη Σοϊλέδη για τις απώλειες που του έχουν στοιχίσει

«Με όλα μου τα αδέρφια ήμουν κοντά αλλά λίγο πιο κοντά είμαι με τον μεγάλο μου αδερφό τον Αλέκο, που έχουμε 20 χρόνια διαφορά. Τον έκανε 16 χρονών. Η μητέρα μου έχει περάσει δύσκολα, έχει περάσει πολλά. Τώρα που έχω χάσει τον μπαμπά, τον αδερφό μου τον νιώθω πιο κοντά.

Ήταν το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου, δεν ξέρω εάν το έχω ξεπεράσει ακριβώς. Είχα χάσει και τον αδερφό μου έξι πριν. Την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου έφυγε ο αδερφός μου και την ημέρα που έβαλα το πρώτο γκολ, ο πατέρας μου έφυγε.

Ο πατέρας μου είχε όγκο στο κεφάλι και από την στεναχώρια και όλα αυτά με τον αδερφό, δεν σήκωνε δεύτερο χειρουργείο. Εγώ ήμουν στην Ρουμανία γιατί έπρεπε να είμαι εκεί στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις. Είχα πάρει άδεια βέβαια τις τελευταίες ήμερες και προσπαθούσα να είμαι κοντά.

Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει. Όσον αφορά τον αδερφό μου, ήταν επιλογή δική του το να είναι σε αυτή τη φάση με τα ναρκωτικά πολλά χρόνια. Κάναμε προσπάθειες αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.