Ναταλία Γερμανού – «Έχω καλέσει και άλλον πολιτικό αρχηγό, ξέρει αυτός…»

November 28, 2022


«Κυρία Ναταλία Γερμανού, αφού κάνατε χαλαρή κουβέντα με τον Πρωθυπουργό (και οκ δεν έχω θέμα), το δίκαιο θα ήταν να καλέσετε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, για μια παρόμοια χαλαρή συζήτηση. Όχι;», αναφέρεται στην ανάρτηση.Η παρουσιάστρια απάντησε πως ήδη έχει καλέσει έναν άλλο πολιτικό αρχηγό: «Τον έναν τον έχω καλέσει εδώ και ένα μήνα και περιμένω. Ξέρει εκείνος. Και το γραφείο του», τόνισε…


Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Ναταλία Γερμανού δεν πέρασε ασχολίαστη στα social media.
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε χτες (26/11) στο πλατό της εκπομπής του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.
  • Μάλιστα ένας χρήστης στο Twitter έθεσε το ερώτημα στην παρουσιάστρια, αν θα καλέσει κι άλλους πολιτικούς αρχηγούς στην εκπομπή της.

«Κυρία Ναταλία Γερμανού, αφού κάνατε χαλαρή κουβέντα με τον Πρωθυπουργό (και οκ δεν έχω θέμα), το δίκαιο θα ήταν να καλέσετε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, για μια παρόμοια χαλαρή συζήτηση. Όχι;», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια απάντησε πως ήδη έχει καλέσει έναν άλλο πολιτικό αρχηγό: «Τον έναν τον έχω καλέσει εδώ και ένα μήνα και περιμένω. Ξέρει εκείνος. Και το γραφείο του», τόνισε η Ναταλία Γερμανού.

Ναταλία Γερμανού: «Έχω καλέσει και άλλον πολιτικό αρχηγό, ξέρει αυτός...» (ΦΩΤΟ)

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.