Ιωάννα Τούνη: Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, επιχειρηματίας και η πρώτη influencer στην Ελλάδα

November 27, 2023


Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο TikTok, όπου συνηθίζει να μοιράζεται συχνά βίντεο με το κοινό τηςΗ Ιωάννα Τούνη, που είναι αρκετά ενεργή στα Social Media δημοσίευσε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στην επιτυχία της.Η Instagrammer αναφέρθηκε στους τρεις ρόλους, που έχει αναλάβει στη ζωή της και στους οποίους, όπως λέει, έχει καταφέρει να ανταπεξέλθ…


Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή και στο TikTok, όπου συνηθίζει να μοιράζεται συχνά βίντεο με το κοινό της

Η Ιωάννα Τούνη, που είναι αρκετά ενεργή στα Social Media δημοσίευσε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο αναφέρεται στην επιτυχία της.

Η Instagrammer αναφέρθηκε στους τρεις ρόλους, που έχει αναλάβει στη ζωή της και στους οποίους, όπως λέει, έχει καταφέρει να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία.

Πάνω στο βίντεο που ανάρτησε και τη δείχνει να πίνει ένα ρόφημα από την κούπα της, έγραψε: «Είναι βαριά η κούπα να είσαι μαμά, αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας και η no1 γυναίκα influencer στην Ελλάδα».

Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Φτιάχνω pop corn και κάθομαι να δω τι θα γίνει στα σχόλια».

Ιωάννα Τούνη: «Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν το βλέπω στα κοντά το νυφικό»

Πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό ότι το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δεν δείχνει να είναι στα σχέδιά του ζευγαριού.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από μια φωτογράφιση που είχε κάνει με νυφικό, και με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε:

«Καμαρώστε με κούκλα νύφη γιατί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δε το βλέπω στα κοντά το νυφικό».

Μέχρι να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας το ζευγάρι περνούν στιγμές χαλάρωσης με τον γιο τους, Πάρη.

Το ζευγάρι μετακόμισε σε νέο σπίτι και στην ταράτσα του σπιτιού τους υπάρχει εξωτερικός χώρος με τζακούζι. Το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αγκαλιά με τον γιο τους, μπήκαν στο ζεστό νερό προκειμένου να ζεσταθούν από τα πρώτα κρύα που ξεκίνησαν και στην Αθήνα.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.