Βαλλιανάτος για Κασσελάκη – «Υπάρχει ένας υφέρπων ρατσισμός για την προσωπική του ζωή»

November 25, 2023


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοσιογράφος και ακτιβιστής αναφέρθηκε στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό.Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανά…


Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο δημοσιογράφος και ακτιβιστής αναφέρθηκε στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον σeξουαλικό του προσανατολισμό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος δήλωσε πως «ο Κασσελάκης είναι η νίκη του ερωτηματικού. Θέλουμε έναν άλλον άνθρωπο που είναι ενδεχομένως οικείος και λαμπερός, μας μιλάει κατευθείαν και δεν έχει σημασία το τι ξέρει. Είναι το μετά από όλα αυτά. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος χρησιμοποιεί τελείως διαφορετικό λόγο από το κόμμα του, με το ίδιο κόμμα, ο κόσμος τον ακούει και τον ακολουθεί. Αυτά που λένε ότι «τελείωσαν» και τον κοροϊδεύουν και τα λοιπά είναι η δική τους ανικανότητα. Δεν είναι το ίδιο να πάει ο Κασσελάκης μια βόλτα στον δρόμο και ο Μητσοτάκης μια βόλτα στον δρόμο».


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.