Παύλος Σταματόπουλος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Έχει γίνει ήδη πρόταση να…»

November 25, 2022


Το πρωί της Παρασκευής 25/11 στην κάμερα του Happy Day στον Alpha, μίλησε ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, που πριν λίγο καιρό είχαμε δει την Άντζελα Δημητρίου να κατακεραυνώνει την κριτική επιτροπή σε ένα live(δείτε εδώ τον λόγο) αλλά και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.Όταν ρώτησαν τον δημοσιογράφο από την εκπ…


Το πρωί της Παρασκευής 25/11 στην κάμερα του Happy Day στον Alpha, μίλησε ο Παύλος Σταματόπουλος. Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε για τη συμμετοχή του στο J2US, που πριν λίγο καιρό είχαμε δει την Άντζελα Δημητρίου να κατακεραυνώνει την κριτική επιτροπή σε ένα live(δείτε εδώ τον λόγο) αλλά και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Οι δηλώσεις του Παύλου Σταματόπουλου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Όταν ρώτησαν τον δημοσιογράφο από την εκπομπή του Alpha, εάν έχει κάνει κάποια “γκάφα” στο J2US, ο ίδιος εξήγησε πως έχει αλλάξει πολλές φορές τον στίχο. «Είτε δεν το ακούν είτε ντρέπονται να μου το πουν οι κριτές».

«Όλα αυτά που έχουν γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα βλέπω από απόσταση. Εννοώ ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, τα έχουμε συζητήσει και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε. Νομίζω ότι έχει γίνει ήδη πρόταση να είναι καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι». Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, όταν θα μπορέσει να έρθει, θα έρθει», συνέχισε ο Παύλος Σταματόπουλος.

Επίσης, σε ερώτηση για όλη τη συζήτηση γύρω από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί παλαιότερα – απάντησε πως παρακολουθεί όσα λέγονται από απόσταση. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Όλα αυτά που έχουν γίνει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα βλέπω από απόσταση. Εννοώ ότι έχουν περάσει τόσα χρόνια, τα έχουμε συζητήσει και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να επανέλθουμε. Νομίζω ότι έχει γίνει ήδη πρόταση να είναι καλεσμένη στο «Χαμογέλα και πάλι». Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, όταν θα μπορέσει να έρθει, θα έρθει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.