«Τέλη Ιουνίου όμως…» – Ο Νίκος Μουτσινάς προετοιμάζει το κοινό για το τέλος του από τον ΣΚΑΪ

November 25, 2022


Μπορεί να βλέπουμε τα περισσότερα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα να κάνουν διετή και για παραπάνω καιρό συμβόλαια, όμως όταν πλησιάζει ο καιρός της λήξης όσο να ναι επικρατεί μια ανασφάλεια.Το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά ακούγεται έντονα για το αν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ και στο Καλό μεσημεράκι (δείτε εδώ τι πρόκειται να συμβεί) με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές να σχολιάζουν παράλληλα την απήχηση, π…


Μπορεί να βλέπουμε τα περισσότερα γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα να κάνουν διετή και για παραπάνω καιρό συμβόλαια, όμως όταν πλησιάζει ο καιρός της λήξης όσο να ναι επικρατεί μια ανασφάλεια.

Το πρόσωπο του Νίκου Μουτσινά ακούγεται έντονα για το αν θα συνεχίσει στον ΣΚΑΪ και στο Καλό μεσημεράκι (δείτε εδώ τι πρόκειται να συμβεί) με τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές να σχολιάζουν παράλληλα την απήχηση, που πλέον έχει στον κόσμο.

Ο Μουτσινάς ωστόσο είναι ένα πρόσωπο, που αυτοσαρκάζεται και από μόνο του για τα χαμηλά νούμερα και μια ίδια στάση χιούμορ είδαμε να κρατάει την Πέμπτη 24/11 ορμώμενος από ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το δικό του συμβόλαιο.

Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά στο δικό του συμβόλαιο και του Γιώργου Λιάγκα

«Έχω το δικαίωμα να πω φεύγω; Μη με ταράζετε, πιστεύω ότι έχω το δικαίωμα. Δεν το έχω; Τέλη Ιουνίου όμως… θα το έχω», είπε ο Νίκος Μουτσινάς με το απόσπασμα από Γιώργου Λιάγκα από το Πρωινό να ακολουθεί: «Επιτέλους ήρθε το Μουντιάλ στον ΑΝΤ1 και κάνω την εκπομπή την οποία είχα συμφωνήσει με το κανάλι, από τις 10:00 έως τις 11:30. Αυτό είχα συμφωνήσει, αυτό έχω υπογράψει με το κανάλι. Είναι η πρώτη φορά που το λέω, δεν έχει σημασία. Ήρθε το Μουντιάλ και κάνω την εκπομπή μιάμισης ώρα που πέρυσι τον Μάιο είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Κάποια στιγμή έπρεπε να μιλήσουμε κι εμείς».

Και στο τέλος ο Μουτσινάς κατέληξε: «Καλά τα είπε ο Γιώργος. Τις δικές μου συμφωνίες σκέφτομαι. Το κανάλι έχει ακούσει ότι δεν είναι αυτή η συμφωνία, ενώ οι δικοί μας τόσα που λέω… καναλάρα».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.