Άβολο περιστατικό με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – Φλέρταραν προκλητικά μπροστά στα μάτια της τον άντρα της

November 25, 2022


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ έντονη και δυναμική προσωπικότητα κάτι, που έχει φανεί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα επαγγελματικά της, ωστόσο αποκαλύφθηκε πως λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην προσωπική της ζωή.Η art director παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον καλό της και πατέρα των κοριτσιών της, Βασίλη Καρύδη σε απόσπα…


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια πολύ έντονη και δυναμική προσωπικότητα κάτι, που έχει φανεί από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τα επαγγελματικά της, ωστόσο αποκαλύφθηκε πως λειτουργεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και στην προσωπική της ζωή.

Η art director παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον καλό της και πατέρα των κοριτσιών της, Βασίλη Καρύδη σε απόσπασμα, που προβλήθηκε την Παρασκευή 25/11 στο Happy day του alpha.

Πιο αναλυτικά, μίλησε για ένα άβολο περιστατικό, που έζησαν σε ταξίδι τους στην Γαλλία, όταν μία άλλη γυναίκα έδειξε έντονα το ενδιαφέρον της στον σύζυγό της. Τον τρόπο, που το αντιμετώπισε μοιράστηκε δημόσια η Ζενεβιέβ, με το γεγονός να είναι απολαυστικό από την άλλη όμως αρκετά απότομο ως προς τη διαχείριση, ώστε να δείξει στην γυναίκα, πως ο άντρας της συνοδευόταν (δείτε εδώ πόσα χρόνια είναι μαζί το ζευγάρι).

Η αντίδραση της Ζενεβιέβ όταν φλέρταραν τον άντρα της

«Ζήλεια πολλή, δεν την έκρυβα ποτέ, έχει φάει κλωτσιά κάτω από το τραπέζι ότι κοιτάει πολύ περισσότερο από πρέπει, τα έχω κάνει όλα αυτά τα ξεφτιλίκια, δεν έχω πρόβλημα. Εγώ πάντα φοβόμουνα, δηλαδή έχουμε πάει σε πάρτι στο Παρίσι και έχουμε μπει χέρι χέρι και έχει σκάσει τύπισσα από την άλλη μεριά του μαγαζιού και έχει πέσει πάνω του και είμαι εγώ…την σκουντάω, έλα κοπελιά, είναι δικός μου», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.