Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο – Ξετρελαμένη η ετοιμόγεννη Μαίρη Συνατσάκη

November 25, 2022


Η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο και σίγουρα πολύ πρωτόγνωρη αφού σε πολύ λίγο θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και ο καλός της Ίαν Στρατής πατέρας.Το ζευγάρι, προσπαθεί να μην απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα με την εγκυμοσύνη, όμως όσο να ‘ναι η Συνατσάκη κάνει τις σχετικές αναρτήσεις της στο προφίλ της στο instagram σχετικά με το μωράκι, που έχει στην κοιλιά της.Μετά λοιπόν την ενόχλησ…


Η Μαίρη Συνατσάκη βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο και σίγουρα πολύ πρωτόγνωρη αφού σε πολύ λίγο θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα και ο καλός της Ίαν Στρατής πατέρας.

Το ζευγάρι, προσπαθεί να μην απασχολεί ιδιαίτερα τα μέσα με την εγκυμοσύνη, όμως όσο να ‘ναι η Συνατσάκη κάνει τις σχετικές αναρτήσεις της στο προφίλ της στο instagram σχετικά με το μωράκι, που έχει στην κοιλιά της.

Μετά λοιπόν την ενόχληση της για σχόλιο, που δέχτηκε σχετικά με το μέγεθος της κοιλιάς της, την Πέμπτη 24/11 έκανε ένα πολύ γλυκό story, με το οποίο ανακοίνωσε και επίσημα, πως ξεκινάει να φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως δεν θέλουν να αποκαλύψουν το φύλο και έτσι τα χρώματα από τα πρώτα βρεφικά αντικείμενα είναι ουδέτερα, παρά το γεγονός πως μέσω του Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha ήρθε η αποκάλυψη για την νονά του παιδιού και το φύλο του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.