«Ο γιος μου είναι 14 και με τρομάζει μήπως…» – Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για τα παιδιά του και τα δημοσιεύματα

November 25, 2022


Ο Θοδωρής Μαραντίνης συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα λόγω της δικαστικής διαμάχης εναντίον της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια τον οδήγησε σε δίκη γιατί δεν έδινε την συμφωνημένη διατροφή.Από πλευράς του ο τραγουδιστής κατέθεσε πως λόγω του κορωνοϊού η δουλειά του δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην έχει τα ανάλογα χρήματα να δώσει, παρόλα αυτά η Σίσσυ Χρηστίδου είχε…


Ο Θοδωρής Μαραντίνης συζητήθηκε έντονα το τελευταίο διάστημα λόγω της δικαστικής διαμάχης εναντίον της πρώην συζύγου του, Σίσσυς Χρηστίδου. Η παρουσιάστρια τον οδήγησε σε δίκη γιατί δεν έδινε την συμφωνημένη διατροφή.

Από πλευράς του ο τραγουδιστής κατέθεσε πως λόγω του κορωνοϊού η δουλειά του δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην έχει τα ανάλογα χρήματα να δώσει, παρόλα αυτά η Σίσσυ Χρηστίδου είχε απαντήσει πως παρά τα όσα αναφέρει ζει σε σπίτι με μεγάλο ενοίκιο ενώ οδηγεί ακριβό αυτοκίνητο (δείτε εδώ αναλυτικά).

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε ποια είναι αυτή), ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε την συνεπιμέλεια των δυο παιδιών τους και λίγους μήνες αργότερα, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Dot, όπου μίλησε για την ανατροφή τους.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τα παιδιά του

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων για τον μεγάλο του γιο που είναι 14 ετών και έχει πλήρη αντίληψη αυτών που ακούει, διαβάζει και βλέπει. Από μικρά ωστόσο, είχε πει και στα δυο του παιδιά πως όταν δουν κάτι που έχει γραφτει για τον ίδιο και την μαμά του, που θα τους κάνει εντύπωση, πρέπει να το συζητήσουν.

«Είναι 14 και έχει πλήρη άποψη για τα πράγματα, πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία. Και σχετικό και άσχετο ότι και να διαβάσει, επειδή αφορά στους γονείς του, σίγουρα είναι ιδιαίτερο και θέλει προσοχή. Από πολύ μικρά τους έχουμε πει λίγο γιατί μπορεί να χαιρετάει κάποιος τη μαμά και το μπαμπά», είπε.

Και συνέχισε: «Και τους έχουμε ενημερώσει επίσης ότι σε αυτή τη δουλειά, ένα κομμάτι αφορά τον τύπο, για πράγματα που μπορεί να γραφτούν για την μαμά για τον μπαμπά που μπορεί να είναι αληθινό είτε λάθος, οπότε τους έχω πει είναι καλό να το συζητήσουμε για να εξηγήσω τι μπορεί να συμβαίνει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.