Καλλονή μελαχρινή και ψηλότερή του: Η κούκλα σύντροφος του Γιώργου Γεροντιδάκη μοιάζει με μούσα οίκου μόδας

November 24, 2022


Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Γεροντιδάκης μαζί με αγαπημένους του φίλους, όπως αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην σειρά «Σασμός» ανέβασε μία φωτογραφία με τους κοντινούς του ανθρώπους και την τούρτα, γράφοντας στη…


Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Γεροντιδάκης μαζί με αγαπημένους του φίλους, όπως αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες που μοιράστηκε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram.



Ο γνωστός ηθοποιός, που αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στην σειρά «Σασμός» ανέβασε μία φωτογραφία με τους κοντινούς του ανθρώπους και την τούρτα, γράφοντας στη λεζάντα: «Φίλοι. Η οικογένεια που θα έχεις πάντα δίπλα σου! Σας ευχαριστώ όλους!».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Γεροντιδάκης ανάρτησε μέσω Instagram Stories στιγμιότυπα από το πάρτι για την ιδιαίτερη μέρα και εκείνο που ξεχώρισε από όλα είναι η φωτογραφία με τη σύντροφό του, Άσπα. Οι δυο τους έβγαλαν μία σέλφι φωτογραφία με τα ειδικά για την περίσταση καπελάκια.





Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.