«Επιτέλους μπορώ να σε αγκαλιάσω»: Χιλιάδες αντιδράσεις και σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της Άννας Βίσση

November 24, 2022


Η Σοφία Καρβέλα έχει τα γενέθλιά της και φυσικά οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν θα μπορούσαν να μην ευχηθούν δημόσια στην κόρη τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την κόρη της, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικ…


Η Σοφία Καρβέλα έχει τα γενέθλιά της και φυσικά οι γονείς της, Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν θα μπορούσαν να μην ευχηθούν δημόσια στην κόρη τους.



Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την κόρη της, η οποία ζει μόνιμα στην Αμερική, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Φέτος όμως, όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, μπορεί να την πάρει μία αγκαλιά και να της ευχηθεί. «Φέτος μπορώ επιτέλους να σε αγκαλιάσω και να σου ευχηθώ χρόνια πολλά» έγραψε η Άννα Βίσση για τη σχεδιάστρια στην ανάρτησή της, η οποία απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, ανάμεσα στα οποία ήταν και αυτά της Καίτης Γαρμπή και της Σμαράγδας Καρύδη.



Με την σειρά του και ο Νίκος Καρβέλας ανέβασε ένα Instagram story αφιερωμένο για τα γενέθλια της κόρης του, Σοφίας.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.