Ξέσπασε η Μαριάννα Τουμασάτου – «Θα κρίνω εγώ του αλλουνού τη ζωή;»

November 22, 2023


Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα κοινωνικά πρέπει και την έντονη προσωπική της αντίθεση στην κάθε είδους κριτική.Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα δικά μου «πρέπει» είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά της κοινωνία…


Καλεσμένη της Φαίης Σκορδά βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Fay’s Time στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα κοινωνικά πρέπει και την έντονη προσωπική της αντίθεση στην κάθε είδους κριτική.

Ειδικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα δικά μου «πρέπει» είναι πολύ πιο σοβαρά από αυτά της κοινωνίας. Σε εκείνα, της κοινωνίας, δεν έχω πολύ μεράκι και δεν με νοιάζει και πολύ. Ειδικά ως νέα δεν επηρεάστηκα καθόλου. Γιατί να με νοιάξει τι θα πει ο κόσμος; Τουλάχιστον συνειδητά, δεν με ένοιαζε».

«Όταν εγώ πονάω ή είμαι στεναχωρημένη, που είναι όλη αυτή η κοινωνία; Πουθενά. Σπίτι της και κριτική. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν με ενδιαφέρει η κριτική κανενός, δεν θέλω να κάνω και κριτική σε κανέναν».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.