Η αποκάλυψη της Καίτης Γαρμπή για τον άγνωστο χωρισμό με τον Διονύση Σχοινά

November 20, 2022


Ένα τραγούδι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά το «Ζήσαμε» τραγούδησαν στο χθεσινό live του “Just the 2 of us” η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης.Μάλιστα, με αφορμή το τραγούδι αυτό η Καίτη Γαρμπή έκανε μια αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό της με τον Διονύση Σχοινά.Καίτη Γαρμπή – Ο άγνωστος χωρισμός με τον Διονύση Σχοινά«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με…


Ένα τραγούδι της Καίτης Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά το «Ζήσαμε» τραγούδησαν στο χθεσινό live του “Just the 2 of us” η Βίκυ Κουλιανού και ο Άρις Πετράκης.

Μάλιστα, με αφορμή το τραγούδι αυτό η Καίτη Γαρμπή έκανε μια αποκάλυψη για τον άγνωστο χωρισμό της με τον Διονύση Σχοινά.

Καίτη Γαρμπή – Ο άγνωστος χωρισμός με τον Διονύση Σχοινά

«Το τραγούδι αυτό παιδιά, όταν το τραγουδήσαμε ήμασταν χωρισμένοι με τον Διονύση. Ήμασταν αλλού ντ’ αλλού, αλλά τελικά, όπως αποδείχτηκε, δεν χωρίσαμε ποτέ. Και τότε δηλαδή, εμείς στο clip τα δικά μας τα κάναμε», είπε η Καίτη Γαρμπή.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.