Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα στον πρώτο ημιτελικό – Όσα θα δούμε

May 6, 2024


Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της ΣουηδίαςΗ «καρδιά» του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπά στο Μάλμε της Σουηδίας, και η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmo Arena, θα μεταδώσει τον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στις 22:00.O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τ…


Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας

Η «καρδιά» του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision χτυπά στο Μάλμε της Σουηδίας, και η ΕΡΤ1, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Μalmo Arena, θα μεταδώσει τον Α’ Ημιτελικό την Τρίτη 7 Μαΐου 2024, στις 22:00.

O Θανάσης Αλευράς και o Ζερόμ Καλούτα θα σχολιάσουν τους δύο ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της Eurovision.

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στην πρώτη θέση του Α’ ημιτελικού με τη Σίλια Καψής και το τραγούδι «Liar». Ακολουθεί αναλυτικά η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα πάρουν μέρος στον Α΄ ημιτελικό: Κύπρος, Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία και Λουξεμβούργο.

Στον Α’ Ημιτελικό, εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον Τελικό.

H Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα «εκρηκτικό» act στο Μάλμε της Σουηδίας! Η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί στο interval act του Α’ ημιτελικού, την Τρίτη 7 Μαΐου.

Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018, μέσα από μία «καuτή» χορογραφία που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.