Συγκίνησε ο Ηλίας Βρεττός: Έκανε τον σταυρό του στην πίστα & είπε «ευχαριστώ τον Θεό που με φύλαξε», μετά το τροχαίο

November 5, 2023


Ο Ηλίας Βρεττός εμφανίστηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε κανονικά, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.Απευθυνόμενος στους θαμώνες που πήγαν να τον ακούσουν στο μαγαζί, είπε:«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο. Μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ, ευχαριστώ πάρα πολ…


Ο Ηλίας Βρεττός εμφανίστηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε κανονικά, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.

Απευθυνόμενος στους θαμώνες που πήγαν να τον ακούσουν στο μαγαζί, είπε:

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο. Μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.