Λευτέρης Πανταζής – “Έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό. Έχασα τη φωνή μου”

May 8, 2024


Ο Λευτέρης Πανταζής σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» μίλησε μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για το τραγούδι, για τη ζωή του, τις εμπειρίες που έχει ζήσει και τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν για να επιβιώσει οικονομικά.  «Κάποια στιγμή από την κούραση και την αϋπνία και επειδή έτρεχα παντού, έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό. Έχασα τη φωνή μου και στ…


Ο Λευτέρης Πανταζής σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» μίλησε μεταξύ άλλων, για την αγάπη του για το τραγούδι, για τη ζωή του, τις εμπειρίες που έχει ζήσει και τις δυσκολίες που βίωσε στο παρελθόν για να επιβιώσει οικονομικά.

 

 

«Κάποια στιγμή από την κούραση και την αϋπνία και επειδή έτρεχα παντού, έπαθα ένα μικρό ισχαιμικό. Έχασα τη φωνή μου και στον δρόμο για το νοσοκομείο, έλεγα πως θα ζήσουν τα αδέρφια μου και οι φίλοι μου και ότι εγώ τους βοηθώ. Δεν σκέφτηκα ότι εγώ μπορεί να μη μιλήσω ξανά ποτέ. Είμαι τρελός, δεν είμαι καλά» ανέφερε ο Λευτέρης Πανταζής.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.