Οριστικός χωρισμός για πασίγνωστο τραγουδιστή – Η σχέση τους έχει τελειώσει από το καλοκαίρι αλλά ανακοινώθηκε σήμερα 31/10 στο Πρωινό Μας

October 31, 2022


Έναν χωρισμό που δεν περιμέναμε έγινε γνωστός σήμερα 31/10 το πρωί στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη και Τζίνα Βαρελά, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια σχέσης φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα οι φήμες είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό λόγω της απουσίας της …


Έναν χωρισμό που δεν περιμέναμε έγινε γνωστός σήμερα 31/10 το πρωί στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη.

Χώρισαν Πάνος Μουζουράκης & Τζίνα Βαρελά

Ο λόγος για τον Πάνο Μουζουράκη και Τζίνα Βαρελά, οι οποίοι μετά από τρία χρόνια σχέσης φαίνεται πως τους τελευταίους μήνες έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους και μάλιστα οι φήμες είχαν ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό λόγω της απουσίας της Τζίνας από τα γυρίσματα των επεισοδίων του The Voice.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη κρίση της σχέσης τους (δείτε εδώ την τελευταία κοινή εμφάνισή τους).

«Ο Πάνος Μουζουράκης και η Τζίνα Βαρελά δεν είναι μαζί, έχουν χωρίσει από το καλοκαίρι. Ο Πάνος μαθαίνω ότι έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα και γύρισε σελίδα» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.