«Θα τον θυμάμαι πάντα…» – Θρήνος για τον Χάρη Ρώμα

October 31, 2022


Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας 31/10 ο θάνατος του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια, κάτι που έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (δείτε την εδώ).Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν…


Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει από το πρωί της Δευτέρας 31/10 ο θάνατος του Ηλία Ζερβού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 65 του χρόνια, κάτι που έκανε γνωστό ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook (δείτε την εδώ).

Η αναφορά του Χάρη Ρώμα στον χαμό του Ηλία Ζερβού

Λίγο νωρίτερα, μάλιστα, ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για τον ξαφνικό χαμό του συναδέλφου του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είχα ιδέα αν είχε προβλήματα υγείας. Τι έμαθα κι εγώ 1,5 ώρα νωρίτερα και πραγματικά λυπάμαι πάρα πολύ για τον χαμό του Ηλία, γιατί έφυγε και σχετικά νέος. Δεν κάναμε παρέα, αλλά είχαμε μια θαυμάσια συνεργασία τότε με εκείνη την εμβληματική σειρά.

Είχαμε μια αρμονική σχέση και επαγγελματική και κοινωνική. Θα τον θυμάμαι πάντα με πολύ μεγάλη αγάπη και με συγκίνηση. Χάνεται ένα κομμάτι από τη ζωή σου όταν χάνεται ένας άνθρωπος με τον οποίο έχεις συμπορευτεί. Ναι, από ανακοπή καρδιάς “έφυγε”».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.