Γιάννης Μάρκου: Διασκέδαζε στο ίδιο μαγαζί με τον άνδρα που τον μαχαίρωσε – Τι ψάχνουν οι Αρχές

October 30, 2022


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές ώρα με την ώρα, σχετική με την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη που βρισκόταν με την παρέα του μετά από διασκέδαση τους σε γνωστό μαγαζί.Οι αποκαλύψεις φίλου που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας συγκλόνισαν την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, καθώς από μια ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν όλα, ενώ δεν κατάλαβαν στην αρ…


Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που γίνονται γνωστές ώρα με την ώρα, σχετική με την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου σε καντίνα στην Βαρυμπόμπη που βρισκόταν με την παρέα του μετά από διασκέδαση τους σε γνωστό μαγαζί.

Οι αποκαλύψεις φίλου που ήταν και αυτόπτης μάρτυρας συγκλόνισαν την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, καθώς από μια ασήμαντη αφορμή ξεκίνησαν όλα, ενώ δεν κατάλαβαν στην αρχή την κατάσταση που βρισκόταν ο επιχειρηματία.

Τι ψάχνουν οι Αρχές για την αιματηρή επίθεση στον Γιάννη Μάρκου

Το γεγονός πως ο 26χρονος δράστης τον μαχαίρωσε 15 φορές μαρτυρά την μανία που είχε, με τις Αρχές να ψάχνουν μήπως είχε προηγηθεί κάποιος καβγάς τους, αφού πριν σύμφωνα με το protothema.gr διασκέδαζαν στο ίδιο μαγαζί.

Ανοιχτό λοιπόν είναι το ενδεχόμενο, ο δράστης με τον 19χρονο συνεργό του που συνελήφθη, να ακολούθησαν τον 58χρονο και όταν σταμάτησε στην καντίνα της Λεωφόρου Ερυθραίας, του επιτέθηκαν.

Να σημειωθεί πως έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για να βρεθεί ο 26χρονος που μετά την επίθεση τράπηκε σε φυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.